How to get ready for Christmas

Hey,

Vandaag ga ik jullie wat tips geven hoe je je kan klaarmaken voor kerst.
Ik hoop dat jullie dit tof vinden!


christmas photoshoot
1. Kerst fotoshoot

Het is altijd leuk om met je vriendinnen een kerst fotoshoot te houden. Je pakt een leuke kerst outfit en wat kerst spulletjes. Dan heb je ook meteen een perfecte tumblr of instagram foto.

christmas films
2. Kerst film

Pak er een lekker warm dekentje, een tas warme chocomelk, iets om te eten en natuurlijk een kerstfilm bij en dan ben je helemaal klaar voor een gezellige koude winter dag.
bath
3. Lekker baden
Een warm bad op een winter avond is gewoonweg geweldig. Wat kaarsjes, een kerst muziekje en natuurlijk een lekker ruikend bad product… Als je geen bad hebt, doe je dit gewoon in de douche.

walking
4. wandelen
Tijdens deze koude dagen zit je bijna gans de dag binnen. Ga in de plaats van voor je computer te zitten eens naar buiten. Pak je winter jas, zoek een mooi park en ga een leuke wandeling maken.

oberhausen.2009.kerstmarkt
5. kerstmarkt

Een kerstmarkt is super gezellig met al die leuke kraampjes en lichtjes. Het is ook tof om eens op de schaatspiste te gaan. Het is ideaal om in kerststemming te komen en om nog een paar leuke kerst cadeautjes te scoren.

shopping
6. kerstwinkelen

Dit is een beetje hetzelfde als de kerstmarkt, gezellig, in de kerstsfeer komen, kerst cadeautjes kopen, maar natuurlijk ook om die perfecte outfit voor de feestdagen te scoren.

christmas baking
7. koken
Kerstkoekjes of iets anders lekkers kerstig maken is niet alleen leuk het is ook super tof om de koekjes daarna op te smullen!


Zo dit waren een paar dingen hoe je je kan klaarmaken voor kerst. Ik hoop dat jullie veel plezier hebben in de periode voor, na en tijdens de feestdagen.


Een fijne kerst en een gelukkig nieuwjaar aan jullie allemaal gewenst.
Loves Fabulous talk

cropped-fabulous-talk-1.jpg

 

 

Leave a comment